pátek 18. října 2019

Stesti cz smazat profil

Každý profil může být okamžitě zrušen z přehledové obrazovky dostupné po přihlášení. Zde naleznete odkaz Smazat můj profil , kde po kliknutí . Na straně, která se Vám zobrazí po přihlášení ke svému profilu je dole na pravé straně odkaz Zrušení mého profilu – na tento odkaz klikněte a potvrďte zrušení . Právě přecházíme na zcela novou verzi seznamky Štěstí. Nelze mi poslat další vzkaz, proč musím čekat na . Osudová seznamka pro seznámení mužů a žen z České republiky zdarma.


Na seznamce se nyní seznamuje 113. Poskytovatel může bez náhrady ukončit vaše členství, smazat váš profil a jakýkoli obsah či údaj, který jste publikovali na seznamce Štěstí. Odhlášení uživatelem a automatické odhlášení.


Odcházíte-li ze Štěstí. Pokud chcete používat seznamku s jiným uživatelským jménem, je nutné současný profil smazat a vytvořit si nový. Přehled nápovědy O seznamce Štěstí.


Bohužel, jednou smazané vzkazy již nelze zpětně obnovit. Aktivace profilu Časté dotazy Kontakt. Při procházení profilů na seznamce Štěstí.


Jednak se nepobavila a nezvedla si spolu s hlavní hrdinkou Anetou sebevědomí, a jednak nezískala . Pomocí následujícího formuláře nás můžete kontaktovat. Vzkaz se odešle administrátorům serveru Štěstí. Formulář použijte pro zaslání jakékoliv připomínky, . Ihned po zaregistrování bude nutné váš seznamovací profil aktivovat. Naším cílem je, aby Štěstí.


Hodnocení je možné v rámci nastavení profily vypnout. Ignorovaného uživatele. Označení provedete po přihlášení v profilu konkrétního uživatele.


Karlovarský - Hledám důvod tenhle inzerát smazat. Profil neexistuje, nebyl doposud aktivován, nebo byl zrušen. Seznamovací profil je skupina údajů o každé osobě používající seznamovací server Štěstí. Profil vyplňujte co nejpřesněji, umožníte tak ostatním najít právě Vás co nejrychleji. Nelze dokončit aktivaci Nelze se přihlásit Problém vložení fotky Smazal (a) jsem vzkazy Čekání na odpověď Účet Zadarmo a VIP?


Změna přihlašovacího hesla. Každý uživatel si může v rámci svého profilu změnit heslo používané při přihlašování uživatele. Změnu provedete z přehledové . Uživatelský profil může být bez upozornění smazán při následujícím:. Hlavní fotka v každém profilu je po vložení odeslána administrátorům ke schválení.


Schválena je pokud splňuje následující podmínky. Androi můžete si bezplatně nainstalovat šikovnou aplikaci Štěstí. Aplikace umožňuje velmi pohodlně spravovat váš seznamovací profil a . Pokud se rozhodnete používat jinou přezdívku, je nutné starý profil smazat a . Reklamní plochy na serveru Štěstí.


Zapomněli jste heslo ke svému profilu ? Není v tom žádný problém, to se může stát každému. Pro obnovení hesla použijte následujícího .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky