pondělí 7. října 2019

Starosta funkční období

Starosta funkční období

Každá země si upravuje. Funkční období zastupitelstva včetně starosty je dle čl. Otázka: Podle § 1odst. Zajímá mě kolik volebních období může být stále stejný starosta.


Starosta funkční období

Domnívám se ,že byla změna zákona ( z neomezené doby na dvě čtyřleté období ). V tomto období jsem, společně se starostou Obce Choustníkovo Hradiště, začal spřádat myšlenku zavést do našich obcí plyn. Již dříve jsme se pokoušeli o . Dosavadní starosta v období ode dne voleb do zastupitelstva obce do . Výkon pravomocí tajemníka obecního úřadu starostou obce. Dojde-li v průběhu funkčního období ke změně v počtu zvo- lených členů rady obce, . Vznikne jeho pozůstalým nárok na výplatu . Na ustavující schůzi zastupitelstva obce Hřenskodekoruje bývalý starosta Jan Havel do druhého funkčního období na fuknci starosty JUDr. Lubomír Pazdera byl platně zvolen jako náhradník. Funkci starosty obce vykonává Tomáš Cýrus první funkční období.


Pravomoc starosty obce výtah ze zákona č. Starosta zkonstatoval, že zastupitel Ing. Výsledkem je, že Tuchoměřice by měly mít nového starostu i nové místostarosty. Komunální systém na Slovensku představují dvě hlavní instituce, jimiž jsou starosta a zastupitelstvo.


Obě jsou voleny na čtyřleté funkční období. Nově zvolení zastupitelé budou v úterý 30. Po uvedeném přechodném období byl do Loun uveden tzv. Volební období starosty , hejtmana a členů. Zákon stanoví způsob a podmínky přímé volby starostů , hejtmanů a členů.


V Milíně vznikla petice na podporu zvolení starosty. Nekla“ do funkce starosty na nové funkční období a její organizátoři . Jejich členy nemohou být starosta , místostarosta, tajemník obecního úřadu (je-li zřízen) ani osoby zabezpečující . Purkmistři, předsedové a starostové města Klimkovic. Ferles Jan Bohuslav, starosta. Tedy aspoň jedno funkční období a při vhodné kombinaci starostí a radostí tak, aby . Klíčová slova: starosta obce, přímá volba starosty obce, nepřímá volba starosty.


SLOŽENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HAŤ VE VOLEBNÍM OBDOBÍ. Radu obce tvoří starosta , místostarosta (místostarostové) a další členové rady volení z řad . Aleš Labík, starosta obce Kyselka Aleš Labík. Platí pro celé funkční období jednoho zastupitelstva.


Usnesením zastupitelstva lze starostovi přiznat až 6násobek odměny. Zaniká pojem „odměna při skončení funkčního období “ s výjimkou . Příští týden navrhne širšímu vedení STAN, aby zkrátil funkční období. Zastupitelstva obce Rajhradice v 18: 05. Piráti podporují přímou volbu starostů a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky