čtvrtek 15. června 2017

Kniha cyklická žena

POZOR: obsah pouze pro ženy. Míváte někdy pocit, že život, zaměstnání i rodina na vás někdy kladou příliš vysoké nároky, které je obtížné . Pochopení vlastní cykličnosti vám vrátí vládu nad vlastním životem. Autorem je Miranda Gray. Cyklická žena je revoluční kniha o ženském menstruačním cyklu. Hodnocení, recenze, zajímavosti a informace o knize.


Kniha cyklická žena

Menstruační cyklus jako přirozený proces životního a osobního rozvoje. Víte, že ženy fungují cyklicky, v rámci zhruba osmadvacetidenního cyklu, během nějž se jim střídají jejich energie, vlastnosti, schopnosti, nálady, emoce, chutě, . V průběhu měsíce prochází většina žen . Veškeré informace o produktu. Táto príručka je určená pre ženu 21.


Vytvorte si presne taký ž. Všetky informácie o produkte. Revoluční kniha o ženském lunárním cyklu, která změnila životy tisíců českých i slovenských žen. Chcete lépe porozumět svému tělu a naučit se využívat svůj menstruační cyklus ve svůj prospěch? Kniha Mirandy Gray poskytuje jedinečný návod k tomu, jak . Každý muž je cyklickými ženami ovlivňován - manželkou, dcerou,. A tak jsem začala hledat dál a objevila knihy Mirandy Gray, nejprve Rudý měsíc a pak Cyklickou ženu , v té době ještě obě v angličtině.


Kniha cyklická žena

Fascinovalo mě to, a tak . KDYŽ VÍŠ, JAK NA TO - PAK JE KRÁSNÉ BÝT ŽENOU ! Jak využít ženskou proměnlivost pro úspěch, vnitřní mír, štěstí i harmonické vztahy? Tahle kniha uvedla v život . Dana-Sofie Šlancarová: „O cyklických mužích se něco málo dozvíte právě v knize Návod na ženy :-) Jinak se ale ukazuje, že muži se proměňují . Tento projekt vznikl na základě vydání stejnojmenné knihy Mirandy . Aplikace je v angličtině. Ukazuje ovulační dny (oranžová) a menstruační dny (červená).


Během menstruačního cyklu se ženám cyklicky proměňují jejich energie, . Probuzení ženské energie. Pětkrát ročně tisíce žen po celém světě navazují mezi sebou spojení. Navazují spojení, aby se vydaly . Nakupujte najvýhodnejšie v najväčšom . Zjistíte totiž, že každá z jeho čtyř fází vám přináší neuvěřitelné dary, schopnosti a možnosti. Hned jsem začala tuto cykličnost sledovat přímo u sebe. PRŮLOMOVÁ KNIHA MIRANDY GRAY V ČESKÉM JAZYCE.


Kniha cyklická žena

Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Díky ní pochopila, že menstruační cyklus není jen těch . Pravidelně se střídá fáze dynamická, expresivní, kreativní a reflektivní. Nakupte knihy za dobré ceny v internetovém knihkupectví Kosmas. Kdysi jsem patřila k ženám, které zastávaly názor „všechno musím zvládnout sama, nikoho .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky