úterý 6. června 2017

Cyklicka zena kniha

Objevte NEOMEZENÉ ZDROJE energie, kreativity a pohody. Poznejte sama sebe a své. Víte, že ženy fungují cyklicky, v rámci zhruba osmadvacetidenního cyklu, během nějž se jim střídají jejich energie, . Pochopení vlastní cykličnosti vám vrátí vládu nad vlastním životem. Autorem je Miranda Gray. Cyklická žena je revoluční kniha o ženském menstruačním cyklu.


Cyklicka zena kniha

Hodnocení, recenze, zajímavosti a informace o knize. Pro naše předky byl menstruační cyklus zdrojem nesmírně tvůrčích, spirituálních, sexuálních, emočních a fyzických energií. Byl darem, který ženám. Menstruační cyklus jako přirozený proces životního a osobního rozvoje. V průběhu měsíce prochází většina žen . Veškeré informace o produktu.


Chcete lépe porozumět svému tělu a naučit se využívat svůj menstruační cyklus ve svůj prospěch? Revoluční kniha o ženském lunárním cyklu, která změnila životy tisíců českých i slovenských žen. E- kniha (dostupná ve formátu: pdf). Kniha cyklicka zena produkty.


A tak jsem začala hledat dál a objevila knihy Mirandy Gray, nejprve Rudý měsíc a pak Cyklickou ženu , v té době ještě obě v angličtině. Fascinovalo mě to, a tak . Hned jsem začala tuto cykličnost sledovat přímo u sebe. Aplikace je v angličtině. Ukazuje ovulační dny (oranžová) a menstruační dny (červená).


ZÍSKEJTE ZÁSADNÍ KNIHU PRO KVALITNÍ VZTAHY. Tahle kniha uvedla v život . Tento projekt vznikl na základě vydání stejnojmenné knihy Mirandy . Dana-Sofie Šlancarová: „O cyklických mužích se něco málo dozvíte právě v knize Návod na ženy :-) Jinak se ale ukazuje, že muži se proměňují . Známá britská výtvarnice, lektorka a hlavně autorka knih , které změnily. Díky ní pochopila, že menstruační cyklus není jen těch . Zjistíte totiž, že každá z jeho čtyř fází vám přináší neuvěřitelné dary, schopnosti a možnosti.


Cyklicka zena kniha

Pravidelně se střídá fáze dynamická, expresivní, kreativní a reflektivní. Miranda je také iniciátorka celosvětového hnutí nazvaného „Požehnání ženského . Během menstruačního cyklu se ženám cyklicky proměňují jejich energie,. Revolučná kniha Mirandy Gray - je to pravé pre vás, ak: máte pocit, . Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Neváhajte a inšpirujte sa množstvom kníh v . Dosáhněte skvělých ÚSPĚCHŮ V KARIÉŘE i HARMONIE ve vztazích. I tyto otázky si klade kniha oblíbeného autora, výtečného znalce hlubin lidského mozku, s názvem V. Nakupte v našem knižním e-shopu kdykoliv a kdekoliv.


Svou objednávku si můžete vyzvednout v jedné z našich kamenných prodejen nebo vám ji pošleme. Cyklicka zena najdete a porovnáte na Srovnanicen. Když se mě někdo zeptá, jak zhubnout, tak mi v hlavě vyvstane mnoho oblastí, které do tohoto procesu. Kdysi jsem patřila k ženám, které zastávaly názor „všechno musím zvládnout sama, nikoho .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky