pondělí 30. ledna 2017

Jiskra otrokovice házená

Jiskra otrokovice házená

Tetento víkend se ve sportovní hale na Štěrkovišti uskutečnil další ročník tradičního a velmi oblíbeného turnaje v házené žen, který se . Dorostenky napodobily ženy. Soutěže žen organizované Českým svazem házené. Bez trenálů, bez hry pro tým a celého týmu to NEPŮJDE! HÁZENÁ JINDŘICHŮV HRADEC 21:(7:16). Vedeme družstva kopané, házené , volejbalu, veslování, lyžování, stolního tenisu, jógy a jiná.


Jiskra otrokovice házená

Výsledek: : (: 12). Hřiště a stadiony bez . ON Junior Cup, Bojkovice, hřiště 2. International handball youth tournament. Sportoviště: Sportovní hala DHK ZORA Olomouc.


Těžkého soupeře jsme zvládli. Na podzim jsme s tímto soupeřem ztratili body. Otrokovický in-line ovál - provozovatel TEHOS s. Oficiální stránky Handball Club Zlín. Jsou uvedené údaje o klubu nepřesné nebo. Zajištění sportovních činností a akcí pro cvičence všech věkových kategorií.


Jiskra otrokovice házená

Provoz šachového oddílu. Atletika, orientační běh, ASPV, veslování, turistika, jachting, kuželky, cyklistika, jóga, sportovní gymnastika, tenis, kopaná, házená , stolní tenis,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky