středa 18. ledna 2017

Co je důležité ve vztahu

Jsou pryč doby, kdy vztah byl o tom, že žena přinesla do sňatku věno, muž jí byl vybrán a panoval mezi nimi vztah mnohdy na hony vzdálený . Někdy máme v hlavě zakódováno, jak by měl vypadat ideální vztah , a moc nepřemýšlíme o tom, co je ideální nebo spíše důležité pro nás. Pokud vašemu protějšku na vztahu záleží, bude mít pochopení. Sex je ve vztahu důležitý , ale ne nejdůležitější. Kdo to nechápe, není schopen pravé lásky. Kterých šest věcí je s lety stále důležitějších a láska . To je určitě důležité , ale pro mě to rozhodně není nejdůležitější.


Co je důležité ve vztahu

Svým citům nevládneme, postojům ano: Vztahy bez podmínek? Až teprve naše společná láska mi ukázala, co je v životě důležité. Tolerance je ve vztahu zákla ale je důležité mít hranice v tom, co jsem nejen schopen, ale i ochoten tolerovat, abychom se mohli cítit jako pár . Důležitá pravidla pro spokojený vztah. V lásce a válce neexistují pravidla. Tak se to alespoň říká.


Pravdou ale je, že škodí každý extrém. Příliš mnoho pravidel . Do partnerského vztahu vstupují nejčastěji dva partneři - osoby, skupiny nebo firmy. Ale je důležité , aby je protějšek cítil. Neboť je to energie, která musí ve vztahu proudit.


Co je důležité ve vztahu

Stanovit si vizi ve vztahu je způsob, jak se přirozeně bavit o společných cílech, hodnotách i roli partnerství a manžeství ve vašem životě. Na jednom se ale shodneme určitě všichni – chceme fungující vztah , plný lásky,. Asi mi dáte každý za pravdu, že ve vztahu je důležitá i přitažlivost k našemu . Na vztahu je potřeba neustále pracovat.


Mít pár společných rituálů je pro dlouhodobý vztah nesmírně důležité. Sexuolog a psychiatr Ondřej Trojan se věnuje mimo jiné partnerským vztahům. Pro udržení dlouhodobého vztahu páru považuji z profesního . Finance by sice neměly být rozhodujícím faktorem v otázce lásky a partnerství, přesto jsou velmi důležitou součástí každého vztahu.


Z předchozího dílu už asi víte, co jsou hodnoty a proč je hodnotová shoda pro vztah důležitá. Je dobré mít jasno, co je ve vztahu opravdu důležité a co můžeme. Sex je pro ně velice důležitý , potřebují ho fyzicky, ale také je to jakýsi psychický ventil. Buď to ukončit, nebo se pokusit vztah vyléčit, nebo jinak řečeno „slepit“.


U partnera je frekvence kontaktu nejvyšší, ale důležité je mít i komunitu přátel a dobré rodinné vztahy , říká psychoterapeutka a socioložka . První charakteristikou tohoto typu vztahu je velmi silná sexuální přitažlivost, která se projevuje mezi dvěma osobami. Je to rovněž pár, který . Je důležité , aby si partneři nastavili pravidla, která chtějí ve vztahu dodržovat, protože každý člověk je jiný. Možná to zní jako odstínů šedi . Vztah je jak živý organismus, o který je třeba pečovat a rozvíjet ho. Jakmile se na tuto důležitou část zapomene, bývá vztah určený většinou k zániku. Ještě, než se pustíte do čtení následujícíh řádek, musíme říct jednu důležitou věc: jsou to jen statistiky.


Co je důležité ve vztahu

Každý člověk je jiný a každý vztah je . Jelikož jsou poměrně odolné vůči změnám, přetrvávají ve formě různé zkušenosti do dospělosti, kde ovlivňují kvalitu partnerských vztahů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky