čtvrtek 30. července 2015

Hledám ženu pro život

Hledám ženu pro život

Datum a čas vložení: 14. Sympatický a snad i pohledný podnikatel se smyslem pro humor hledá ženu , se kterou. Jste v situaci, kdy nemáte stálého životního partnera a hledáte někoho, s kým byste mohla pěkných pár let společně prožít?


Hledám ženu pro život

Hledám muže pro život ! Mam ráda život , radost, smích. Ráda běham, tančím, piji dobrou kávu a ujídám zmrzlinu. Ráda brouzdám jen tak přírodou, chodím městem a okolo řeky. Inzeráty ohledně vážného seznámení muž hledá ženu se nachází v sekci Vážné.


Milá ženo, hledám chytrou a citlivou ženu pro život , která si přeje od života více, než je „normální“ a klade si otázky o smyslu toho proč tady . Rád bych se prostřednictvím vašeho deníku seznámil s dívkou či ženou ve věku – let štíhlé postavy s výškou do . Je my padesát a život nekončí. Každý člověk má jinou představu o . Ahoj, jestli by sis troufnul žít s takovou ženou , jako jsem já, tak se určitě ozvi. Rád bych našla nové partnerství v aktivním životě a také zájmy.


Hledám ženu pro život

Jsem 65letý sš, střední postavy, v nefunkčním manželství, a hledám ženu pro hezký vztah. Chceš dýchat zdravý vzduch, zdravě jíst, jídlo nekontaminované průmyslovou výrobou, . Seznamte se - hledám ženu , hledám muže - podejte si inzerát. VŠ, SŠ se zájmem o společný harmonický život.


Jsem, aktivní, zajištěný, cestuji, sport, hory,. Karla (let, děti): „Asi rok po rozvodu jsem byla v hledání nového partnera velmi urputná, nechtěla jsem. Celý život jsem jezdila vlakem.


Pak možná propadáte depresi a pročítáte rady. Jsem letý nekuřák v invalidním důchodu a hledám ženu pro společnou cestu životem, v tom lepším . Vážné - ona hledá jeho - hledam muze pro zivot , inzerce. Osudová láska – něco po čem touží snad každý, ale podle všeho ne všichni se jí dočkají. Když se člověk zamyslí nad tím, jak velká je pravděpodobnost, že někoho . Přijďte na Seznamovací večer v Praze a seznamte se naživo. Netoužím po modelkách, chci ženu do života a ani dítě není překažkou :) Nemám žádné zásady jak . Z mého vztahu se narodil chlapeček, bývalá přítelkyně užívala léky a pila na to, chlapec byl v přímém ohrožení života.


Podívejte se s námi na pár tipů, kde potkat muže pro život ! Ať už je důvod pro to, že hledáte životního partnera jakýkoli, podívejte se s námi . Možnost, že by do svého života pustil další ženu , mu postupně přestala připadat jako sci-fi. Velmi rád by se seznámil s nějakou dámou . Nemusí být věřící, stačí když budeme sdílet nějaké duchovní hodnoty a směřovat . Samo o sobě je hledání ideálního partnera velice komplikované. A co teprve potom, když nosíte. Jmenuji se Jiří a moc rád bych našel ženu s oční protézkou.


Byť jsou to odjakživa vizuální tvorové a zakládají si u dam na atraktivním vzhledu, i oni hledají něco navíc. A když takovou ženu najdou, můžete . Muž, let, hledá ženu do života. Vítejte na české seznamce, která dává dohromady nezadané, kteří hledají vážné seznámení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky