pondělí 20. července 2015

Cyklická žena kniha

Objevte NEOMEZENÉ ZDROJE energie, kreativity a pohody. Poznejte sama sebe a své. Pochopení vlastní cykličnosti vám vrátí vládu nad vlastním životem.


Cyklická žena kniha

Víte, že ženy fungují cyklicky, v rámci zhruba osmadvacetidenního cyklu, během nějž se jim střídají jejich energie, . Cyklická žena je revoluční kniha o ženském menstruačním cyklu. Hodnocení, recenze, zajímavosti a informace o knize. Menstruační cyklus jako přirozený proces životního a osobního rozvoje. V průběhu měsíce prochází většina žen . Veškeré informace o produktu. Probuzení ženské energie.


Pětkrát ročně tisíce žen po celém světě navazují mezi sebou spojení. Navazují spojení, aby se vydaly . Revoluční kniha o ženském lunárním cyklu, která změnila životy tisíců českých i slovenských žen. Miranda Gray je britská spisovatelka, umělkyně, lektorka a podnikatelka. A jak si tak pročítám Cyklickou ženu , mám najednou silný pocit, že to. KDYŽ VÍŠ, JAK NA TO - PAK JE KRÁSNÉ BÝT ŽENOU ! Jak využít ženskou proměnlivost pro úspěch, vnitřní mír, štěstí i harmonické vztahy?


Kniha cyklicka zena produkty. Jasný a srozumitelný návod na to, jak vycházet se ženami kolem sebe. ZÍSKEJTE ZÁSADNÍ KNIHU PRO KVALITNÍ VZTAHY. Revolučná kniha Mirandy Gray - je to pravé pre vás, ak: máte pocit, . Chcete lépe porozumět svému tělu a naučit se využívat svůj menstruační cyklus ve svůj prospěch? Díky cyklické ženě však získáte hodně odpovědí na věci, které jste dosud.


Erikem Hutterem napsali celou knihu s názvem Návod na ženy. Aplikace je v angličtině. Ukazuje ovulační dny (oranžová) a menstruační dny (červená).


Cyklická žena kniha

PRŮLOMOVÁ KNIHA MIRANDY GRAY V ČESKÉM JAZYCE. Pokud vám byl menstruační cyklus doposud jen na obtíž a chtěly jste se ho zbavit , po přečtení této knihy radikálně změníte názor a začnete si ho užívat. Tahle kniha uvedla v život . Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.


Na webu Cyklické ženy také najdete článek, který by vám mohl pomoci s. Doporučuju, abyste si s manželem přečetli knihu Život bez . Hned jsem začala tuto cykličnost sledovat přímo u sebe. Miranda je také iniciátorka celosvětového hnutí nazvaného „Požehnání ženského . Díky ní pochopila, že menstruační cyklus není jen těch . Pokud jste žena, dost možná vás už mnohokrát v životě napadlo: Jsem. Pravidelně se střídá fáze dynamická, expresivní, kreativní a reflektivní. Zjistíte totiž, že každá z jeho čtyř fází vám přináší neuvěřitelné dary, schopnosti a možnosti.


Nakupte v našem knižním e-shopu kdykoliv a kdekoliv. Svou objednávku si můžete vyzvednout v jedné z našich kamenných prodejen nebo vám ji pošleme. Postřeh od Michaely Meery: Celé téma menstruace a naší cyklické povahy od fáze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky