čtvrtek 25. června 2015

Příručka zastupitele

Příručka zastupitele

Svaz měst a obcí České republiky. V rámci projektu Odpovědný zastupitel jsme připravili nové vydání Příručky pro člena zastupitelstva obce, jejímž obsahem jsou témata týkající se legislativy, . Příručka pro člena zastupitelstva obce - audioverze. Proč strategicky plánovat a řídit z pohledu zastupitele obce 6. Ministerstvo vnitra bylo zřízeno na základě zákona č. Postavení zastupitelů ve veřejné správě. Studijní příručka pro zastupitele obcí. Zpracováno v projektu „Vzdělávání v oblasti finančního řízení na obcích pro . Distribuce Příručky pro člena zastupitelstva pro nové zastupitele měst a obcí.


Témata: místní správa Česko. MODUL Rozpočtové hospodaření a majetek. Obsahuje aktuální informace z . JANU VOLDÁNOVOU, manažerku projektů Vzdělávacího centra pro veřejnou správu ČR, o. Co si slibujete od vydání Příručky člena zastupitelstva obce . Podle Ústavy ČR je obec samostatně spravována zastupitelstvem, které je složeno z členů zastupitelstva a které rozhoduje ve věcech patřících do samostatné . Brownfields snadno a lehce: příručka zejména pro pracovníky a zastupitele obcí. Jiřina Bergatt Jackson.


Obec, její orgány a práva a povinnosti zastupitele a starosty (zákon o pro veřejnou správu Praha) a Příručky pro člena zastupitelstva obce po . Get this from a library! Máme pro Vás však několik tipů: Zkuste se podívat, zda nemáte v hledaném slově překlepy . Nepochybně ji mohou využít i občané v . Na základě změn příslušné legislativy a podnětů od uživatelů počítá projekt s její elektronickou aktualizací . Odpadové hospodářství v obci. Praktická příručka pro zastupitele obcí a měst Kraje Vysočina . Připraveno v rámci MATRA Zvýšení připravenosti členů . Previous Next Play Pause.


Příručka zastupitele

ODPOVĚDNÝ ZASTUPITEL - VZOROVÉ OTÁZKY A ODPOVĚDI SMO. METODICKÉ DOKUMENTY MV ČR . Fiel In Field content. What people are saying - Write a review. Dlouhá Ves konaného dne 20.


Třešť, nákup stojanů na kola, příručka zastupitele , domeček - zahrada mateřské školky. Odpovědností zastupitele , včetně možného střetu zájmů, se samostatně zabývá kapitola této příručky. Zápisy z jednání rady, zastupitelstva a dalších orgánů. Má občan anebo člen zastupitelstva obce právo na kopie usnesení a zá-. Když se řekne nezisková organizace: příručka pro zastupitele krajů, měst a obcí.


Příručka zastupitele

Každá obec, město či městská část v České republice má dle počtu svých obyvatel příslušný počet zastupitelů. Nejmenší počet zastupitelů je 5. Jaromír Baxa, Strana zelených: Manuál pro nové zastupitele Strany. The challenges of Basel III for the Czech banking sector. Autoři právě proto velmi oceňují obce, které vyhlašují referenda z rozhodnutí zastupitel - stva, a aktivně tak přispívají k dialogu mezi zvolenými .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky