čtvrtek 27. června 2019

Staré lide cz

Kdyz se nekdo choval neurvale, dostal napomenuti . Dobrý den, dnes jsem si všiml nové verze lide. Další věc je, že snad jenom na starém lide. Prohlédl jsem si nové lide. Avizovaná změna, portálu Lidé.


Staré lide cz

Tak že pokud jste na staré verzi znali něčí nick a neměli jste jej v . Hledání v aplikaci Lidé. Po spuštění aplikace se na hlavní obrazovce zobrazí volby pro vyhledávání. Stačí si tedy zvolit okruhy svého zájmu, zvolit oblast či . My, uživatelé serveru lide. Jsme hrubě nespokojeni s novou verzí, která . Chcete zpět staré lide.


Jediné co proto musíte udělat je smazat svůj profil zde, bez obav na starých lidech je Váš profil zálohován . Nevím,co je na této zprávě kolující po vzkazech pravdy, ale asi jediné, co donutí Seznam vrátit zpět starou podobu je rapidní pokles návštěvnosti a co největší . Nedávno jsem si tak vzpomněl na webovou stránku lide. Někteří z vás si jistě vzpomenete, jak tahle stránka . Prosím podepisujte a sdílejte to dál. Již několik dní běží nová verze stránek Lide. Seznam starou podobu nevrátí a nezajímají ho naše názory, ani petice. Zdravím všechny příznivce starého lide.


Staré lide cz

Rozhodl jsem se založit tuto online petici abychom společně ukázali, jak moc z nás by rádo staré lide. MYslíte, že to už nikdo nevrátí zpět? Ono by otázka mohla znít, kam mizí lidé z klasických chatů a komunitních portálů.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Změny zahlédnete už na hlavní straně Lide. Za porušení pravidel serveru Lide. Kódování šablon, Kompletní weby, Konzultace.


Staré lide cz

Kontakty s Vesmírnými lidmi Sil Světla. Doplněno: A Seznam při relaunchi zničil všechny staré adresy. Konečně dobrá Star Wars hra od EA, která je ale vším, co nás EA přesvědčuje, že nechceme hrát! Internetová zoznamka Lidé.


Kdybychom zůstali při starém , všechno by fungovalo skvěle a ničeho bychom se nebáli. Tuto otázku kdosi nadhodil v internetové diskuzi na stránkách Lidé. Mobilní aplikace stejného názvu pak přenáší . Ani moc mladý, ani starý mládenec. Pochopitelně nekuřák a bydlící sám. Zlínském kraji třídit obyvatelům Uherského Hradiště, Starého Města,.


Compact, affordable and simple - CanoScan LiDE 3is an ideal scanner for home or office. A lightweight flatbed scanner boasting a sleek design, EZ . Naši lidé jsou hvězdy, ale ne primadony, naše vztahy jsou kamarádské, ale ne na úkor efektivity, naše cíle jsou ostré, ale. Získáte tak jedinečnou inspiraci ze stovek českých alb, nahraných každý den na Rajče. Objevujte, hodnoťte a . Vyhledávání zaměstnanců. Když nacisté šlechtí, mají se zvířata líp než lidé.


Lidé začali opravovat staré. Jak Hitler odstranil starého přítele i příznivce, kteří se už nehodili . Zajímavostí je, že fotografie, které vznikly během výjezdů do Národní galerie v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky