čtvrtek 7. února 2019

Správná váha podle výšky

Správná váha podle výšky

BMI neboli Body Mass Index ukazuje poměr vaší váhy k výšce. Jak tedy co nejobjektivněji zjistit, jaká je vaše ideální váha ? Kromě BMI kalkulačky vám proto ještě nabízíme ABSI index. Jak správně měřit obvod pasu?


Podle něj lze určit i . A Body Shape Index (ABSI) - index tvaru těla - počítá kromě výšky a hmotnosti také s obvodem pasu. Přesto, že podle BMI, které je 22 má normální hmotnost, obvod pasu již naznačuje zvýšené zdravotní . Zadejte do kalkulačky svou hmotnost, výšku , věk a pohlaví. Važte se hned po ránu,.


Naopak příliš nízká váha může podle odborníků zvyšovat riziko osteoporózy nebo anémie. Naopak kalkulačka pro výpočet ideální váhy říká, jaká by vaše hmotnost přibližně měla být. Tato kalkulačka Vám pomůže zjistit, jestli byste měli zhubnout nebo . Pod pojmem „ideální váha “ nebo také „ správná tělesná hmotnost“ si asi každý. Při zadání vaší výšky se vám v této kalkulačce zobrazí doporučená minimální a . Na této stránce si můžete spočítat BMI podle vaší váhy a výšky ,. Při BMI 1( spodní hranice správné váhy ) je výpočet: 1děleno = 74.


Správná váha podle výšky

BMI se vypočítá jako hmotnost v kilogramech dělená druhou mocninou výšky v metrech. Online kalkulačka snadno a rychle vypočítá index tělesné hmotnosti (BMI), který umožňuje zjistit, zda je Vaše váha v normálu nebo ne. Například 1centimetrů vysoká žena, která váží kilo, má BMI . Ideální váha je vypočtena podle vzorce pro ženy - výška minus sto deset, pro muže o výšce minus 100.


Měli bychom však vzít v úvahu hyperstenickou tvorbu, . Rozsahy hmotnosti této kalkulačky jsou vypočteny na základě výšky podle. Vložte do kalkulačky váš věk, pohlaví, váhu a výšku. Výsledky se promítnou do BMI tabulky podle jednotlivých kategorií. Danmarks Radio forsøger at beholde den med et personligt medietilbud. Doporučený poměr obvodu pasu k výšce je do.


Brocův a Rohrerův index vycházejí rovněž z poměrů výšky a hmotnosti. BMI je řadí do kategorie ideální váhy. USA je z hlediska nejmenší úmrtnosti optimální BMI v rozmezí až 2 podle studie . Nejste si jistí, který z našich dietních programů zvolit? Napoví vám naše BMI kalkulačka.


Zadejte vaši výšku a váhu a bleskově zjistíte, jak na tom jste. Správna strava a pravidelný pohyb robia zázraky! Zajímáte se o své tělo?


Správná váha podle výšky

Do BMI kalkulačky zadáte pouze pár údajů, ke kterým patří váha , výška , věk a pohlaví. Naměřená hodnota je poté odrazovým můstkem ke správnému hubnutí. Spočítejte si index tělesné hmotnosti Index tělesné hmotnosti (Body Mass Index, BMI) je měřítko, které hodnotí Vaši hmotnost ve vztahu k Vaší výšce.


Kalkulačka: Ideální váha podle věku a pohlaví výpočet. Pokud zadáte svoji výšku a váhu , kalkulačka vám spočítá rozmezí, v jakém by se měla pohybovat vaše . Dospělí mohou tyto tabulky využít k nalezení tradiční ideální hmotnosti pro vaši výšku a pro zdravý index tělesné hmotnosti (BMI). Zatímco starší metody . Veličinou, která v sobě zohledňuje jak výšku , tak váhu je tzv. Pro výpočet v této kalkulačce zadejte tyto údaje: váha v kilogramech, výška v centimetrech, věk v letech, informaci zda jste muž nebo žena, a jak moc jste aktivní .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky