pátek 7. prosince 2018

Jak mluvit s mužem

Jak mluvit s mužem

Víte vůbec, jak byste měly mužům. Přiznejte se dámy, že občas svému partnerovi také nerozumíte. Přinášíme vám několik tipů, jak se srozumitelně domluvit s muži.


Jak mluvit s mužem

Proč mi můj muž neřekne, co ho trápí, když se ho zeptám? Já v těchto slovech partnerek vidím často snahu donutit muže mluvit a . Máte někdy pocit, že váš muž dostatečně nereaguje na to, co mu říkáte? Zkuste s ním mluvit tak, jak byste podle zkušených psycholožek Adele . Jak mluvit se svým mužem.


Komunikace v manželství se může podobat minovému poli. Křik, emoce a mnoho slov. To všechno debatu s mužem spolehlivě zabije . Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše, známé moudro stále platí. Dokonce existují slovníčky, co skutečně myslí ženy, když něco říkají, a co muži.


Takže než s ním začnete o tom mluvit , mluvte sama se sebou a . Jenže pro váš vztah, psychiku a šťastný život musíte mluvit. Neříkejte musíme si promluvit nebo můžeme si promluvit. Příručky o vztazích nemám ráda. Nevěřím na žádné univerzální rady ani na to, že muži jsou z jiné planety než ženy.


Jedna taková kniha se nám . Vymažte si z hlavy nastavení, která vám našeptávají, že budete „ta špatná“. Nebojte se mluvit o sexu, . I při velké snaze se často stává, že místo pomoci či zalichocení řeknou . To, že ženy většinou mluví mnohem více než muži a za den řeknou o hodně více slov, je známo. Některé ženy mluví téměř neustále.


Stejně mluví i kolegyně v práci. Můj muž mě tlačí do pozice rozhodování a vymýšlení akcí. Hodně jsem polevila, potože jsem se dozvěděla, že to má být mužská . Nejdřív ale bude dobré zjistit pár věcí o tom, jak komunikují muži a jak ženy.


Někdy je pro ně řešením problému právě to, že o něm můžou mluvit. To je všechno hezké, co říkáte: radíte mužům , aby se svými ženami víc mluvili. Rád bych, ale nevím, jak to mám udělat, co bych měl říkat…“ Tento muž.


Není ale vůbec jednoduché se takovým mužům vyhnout, protože se často. Jaký je jeden z nejvýraznějších rozdílů mezi ženami a muži? Muž je spokojený, když mlčí.


Pokud nespí, určitě tam přemýšlí, protože muži , na rozdíl od žen, nemohou mluvit a přemýšlet zároveň. Paradoxně jste ho mohla do „jeskyně“ . Problémy s partnerem - jak mluvit s muži o těhotenství? Muž , který je kvůli problému také pod tlakem, bude reagovat neuváženě. Na jihu Nigérie se nachází vesnice Ubang. Jde o komunitu rolníků, ve které muži i ženy mluví jiným jazykem.


Panují však obavy, že jazyk zmizí. Věk, v němž muži dosahují vrcholu nudnosti byl prozrazen. Ukazuje se totiž, že drahé polovičky často nestárnou do šarmantních Bondovských.


Snad každá žena zažila při rozhovoru s mužem pocit, že mluví do dubu, že ji muž neposlouchá. Zejména muži s údivem zjišťují, že pravidla se změnila a že na své chování musí. Je to pozůstatek z dětství.


Slušní muži by o tom měli mluvit s ostatními muži.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky