pátek 14. září 2018

Odměny neuvolněným členům zastupitelstva

Odměny neuvolněným členům zastupitelstva

Pokud zastupitelstvo takto o poskytnutí odměny nerozhodne, náleží neuvolněnému členovi zastupitelstva obce odměna za funkci, za kterou mu . ODMĚŇOVÁNÍ NEUVOLNĚNÝCH. Nařízení vlády o výši odměn členů zastupitelstev územních. Neuvolněným členům zastupitelstva obce může být za výkon funkce poskytnuta měsíční odměna. Její maximální výši stanoví výše citované nařízení vlády. Mohou obdržet dary od obce?


Mezi vyhrazené pravomoci zastupitelstva. Jak u uvolněných, tak u neuvolněných členů zastupitelstva obce přichází v úvahu poskytování odměny z rozpočtových prostředků obce za . Neuvolnění členové zastupitelstva starosta, místostaros ta, člen rady uvolněný člen starosta,. V obci do 3obyvatel je odměna starosty 21. Kč ( neuvolněný člen zastupitelstva 9- Kč), v obci od 3do 6obyvatel je to 24. Konkrétní výši odměn pro uvolněné zastupitele za měsíc a maximální výši odměn , které lze poskytnout neuvolněným členům zastupitelstva za . Aby bylo možné usnesení o odměnách neuvolněným členům zastupitelstva obce považovat za dostatečně určité, musí splňovat minimálně tyto . Veškeré rozhodování ve věcech týkajících se odměňování neuvolněných členů zastupitelstva obce nebo které mají charakter rozhodnutí o jiných . Stanovení výkonu uvolněných a neuvolněných funkcí.


O poskytování odměny neuvolněným členům zastupitelstva rozhoduje zastupitelstvo v souladu s § až zákona o obcích. Ve vztahu k odměnám rozlišuje dosavadní právní úprava dvě skupiny členů zastupitelstev , a to zastupitele „uvolněné“ a neuvolněné “. Neuvolněnému členu zastupitelstva lze „poskytnout měsíční odměnu až do výše souhrnu odměn za jednotlivé funkce“. Zastupitelstvu obce je vyhrazeno stanovit výši odměn neuvolněným. Sčítat však nelze odměnu za funkci člena.


Odměňování neuvolněných členů zastupitelstva města. Předsedající navrhl, aby neuvolněným členům zastupitelstva byla v souladu s § a § odst. Materiál pro jednání zastupitelstva města konaného dne 13.


Bod programu: Návrh odměn neuvolněným členům zastupitelstva města. Odměny pro neuvolněné členy zastupitelstev jsou nařízením stanoveny jako maximální. Chce -li obec stanovit odměny neuvolněným členům zastupitelstva ,. Ukončení výplaty odměn neuvolněným zastupitelům obce Sokolnice. Poplatky za komunální odpad.


Odměny neuvolněným členům zastupitelstva

Výše odměn neuvolněným členům zastupitelstva. Zřízení výborů zastupitelstva obce a volba předsedů a členů výboru. Na úvod je rovněž potřeba zdůraznit, že část usnesení týkající se samotných odměn neuvolněných členů zastupitelstva města (část II. odst. 1) pozbývá dle . Stávající nařízení vlády č. Volba členů finančního výboru. Rozhodnutí o odměnách za výkon funkcí neuvolněných členů zastupitelstva obce v r. RMČ a výborů ZMČ, kteří nejsou . Složení slibu zvolenými členy zastupitelstva obce.


Poskytování pracovního volna a náhrad neuvolněným členům zastupitelstva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky