pondělí 2. července 2018

Curasept ads 350

Gel na dásně s obsahem chlorhexidinu. Ochraňuje a vyživuje dásně před a po chirurgických zákrocích. SUPER CENY s dopravou do druhého dne!


Curasept ads 350

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Léčivý gel Curasep, který pečuje o dásně a působí proti zubnímu plaku, je určený zejména. CURASEPT ADS 3je parodontální gel, obsahující CHX (chlorhexidine- digluconate). Chrání dásně před a po chirurgických zákrocích.


Zboží už není v nabídce. CHX od Curaden jen za 2Kč skladem. Gel pro lokální péči o dásně, prevence předoperačních. Nakupte nyní a zboží vám doručíme do hodin. Dobrá povrchová adheze na sliznicích a zubech.


Curasept ads 350

Chrání a pečuje o sliznici dutiny ústní, působí proti bakteriálnímu . Je určen pro lokální péči o dásně, užívá se jako prevence předoperačních zákroků a pooperačních komplikací. Působí proti bakteriálnímu plaku. Parodontální gel s chlorhexidinu. ADS : Anti Discoloration System,.


CURASEPT ADS 2je ochranná ústní voda, obsahující CHX ( chlorhexidine-digluconate). Udržuje přirozenou bělost zubů, působí proti bakteriálnímu . Verfügbarkeit Sold out. Kč Doprava: zdarma = 229.


ALPA-dent ústní dezodor s mátou a eukalyptem. Díky obsaženým účinným látkám osvěží Váš. Chlorhexidine-Digluconate Tuba, obsah 30ml. CHX myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt . CHX,Online lékárna s kompletním sortimentem doplňků stravy a léčebných přípravků pro vaše zdraví. Notice: Undefined index: in . Nakupujte a vytvořte si vlastní jedinečný zážitek z nakupování.


Najděte nejnovější návrhářské oblečení, boty a doplňky, kosmetiku, parfémy a osobní péči pro . Recommended by dentists. Sign for the newsletter and get OFF . Používa sa ako prevencia . Efficacité de la CHX, presque aucun effet secondaire, observance maximale. Pour une utilisation sous.


Curasept ads 350

Curasept je gél pre zdravé ďasná s obsahom chlórhexidínu. Full chlorhexidine effect, minimum side-effects, maximum compliance For thorough daily care under dentures as well as weekly care with implants, periodontitis .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky