pondělí 7. května 2018

Spokojený vztah

Spokojený vztah

Důležitá pravidla pro spokojený vztah. V lásce a válce neexistují pravidla. Tak se to alespoň říká. Pravdou ale je, že škodí každý extrém.


Spokojený vztah

Příliš mnoho pravidel . S trochou nadsázky se partnerství dá přirovnat k houpačce – jednou jsi dole, jednou nahoře. Mít romantického partnera, který je zároveň vaším nejlepším přítelem zní jako perfektní kombinace. S takovým člověkem totiž můžete získat to . Už dnes můžete vy sami udělat něco pro svůj vztah. Snažíte se o spokojenost ve všech, nebo některé zcela opomíjíte? Chcete mít vztah plný pohody a porozumění?


Dodržujte správné postupy a máte ho mít! Pokud chcete mít skutečně láskyplný vztah s mužem, musíte nejprve vytvořit dostatečný intimní prostor a místo pro důvěru. Jak ale zajistit, aby . Aby vztah dlouho, a pokud možno bezproblémově fungoval, je potřeba dělat kompromisy.


Vědí to všichni, přesto však existují věci, které by . Napsala: Nikola Šmorancová. Dnešní článek bych ráda věnovala vztahům. Je to něco, co nás obklopuje . S mým drahým letos oslavíme let co jsme spolu, z toho let jsme manželé. Takže si troufám říct, že o spokojeném a . Sladké děti, rozkošné štěňátko, vzorně uklizený byt a ideálního manžela? To asi neklapne… Ale „obyčejně spokojený vztah mít můžete.


Proč bychom jinak podváděli? Budete se divit, ale lidé podvádějí své partnery, přestože jsou ve vztahu spokojení. Spokojení partneři usilují o vyvážený poměr moci. Jsou třeba schopni se dohodnout, i co se týče . I přesto (nebo možná právě proto), že se ve vztahu nic nezmění, se může časem snížit spokojenost s partnerem.


Vědci přišli s několika . Existuje na něj recept? Kouč partnerských vztahů Lenka . Co byste měli dělat, toužíte-li po spokojeném vztahu? Zkuste je taky a mějte spokojený vztah. Na druhou stranu pozitivní zprávy mají podle výzkumníka Johna Gottmana sílu, díky které vztah v dnešní době může přežít!


Recept na spokojený vztah bohužel neexistuje a je jasný důvod proč. Každý jsme jiný, každý očekáváme něco jiného a jinak se chováme. Především v dlouhodobých vztazích platí, že láska je hlavně dovednost a že spokojený vztah se dá naučit. Na workshopu pro páry se dozvíte, co dělají.


Přemýšlíte, jak váš vztah s partnerem nebo partnerkou posunout? Co je tedy potřeba pro spokojený vztah ? Vztah má pak přirozenou rovnováhu a . Valentýnská rada pro spokojený vztah : Láska není všechno. Klíčovou schopností partnerů, kteří mají úspěšný a dlouhodobě spokojený vztah , je umět vyhrávat střídavě v hádkách.


Zajímá vás, co ví věda o vztazích ? Rádi byste se dozvěděli, co můžete dělat pro lepší fungování vašeho vztahu ? Ahoj, je trošku hloupé, se na to ptát, ale zajímalo by mě, jak podle Vás vypadá spokojený vztah ? Abych trošku upřesnila naši situaci. Máme s partnerem leté . Partnerské vztahy jsou radost i problémy. Záleží, jak se umíte poprat v neshodách.


Spokojený vztah

Zjistěte potenciál své osobnosti online.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky