středa 28. února 2018

M7ads iii

M7ads iii

Je vyroben z vy- soce jakostních ropných základových olejů s. Je určen zejména k celoročnímu mazání namáhaných nepřeplňovaných i . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. WA 3- Nabízíme náhradní díly Zetor, pneu pro zemědělskou a těžkou techniku, spolehlivé autobaterie . Motorový olej pro naftové motory, Mogul MADS III. Pro naftové motory (atmosférické i přeplňované) nákladních i osobních automobilů, autobusů a lokomotiv.


Auto - M7ads iii bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Na porovnávací stránku.


Minimální množství litrů. Madit MADS III sa používa hlavne v ťažkej nákladnej doprave, v mestskej a diaľkovej autobusovej doprave, lodnej a železničnej doprave. Kliknutím sem otevřete zvětšení obrázku. Prezri si u nás m7ads iii a porovnaj ceny v 10.


M7ads iii

Celoročný motorový olej určený pre štvortaktné naftové motory preplňované aj nepreplňované. Vysoká kvalita oleja je garantovaná . Celoroční minerální motorový olej určený pro benzínové i přeplňované a nepřeplňované dieselové motory osobních automobilů, dodávek i těžkých . Stav produktu: Nový produkt. Tento produkt již není na skladě. Dexoll 20W - MADS III je celoroční motorový olej na mazání naftových čtyřtaktních motorů nákladních automobilů a pracovních mechanismů s. Vynikajúca strihová stálosť.


Udržiava viskozitné vlastnosti aj v náročných prevádzkových podmienkach a vysokých teplotách. Zboží je skladem v pondělí u vás . M7ADS III , motorove-oleje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky