čtvrtek 1. prosince 2016

Bmi kalkulačka

K naměřeným hodnotám získáte navíc doporučení pro váš zdravotní. Má váha je ‎: ‎Toto je povinná položka. Je mi ‎: ‎Toto je povinná položka. Má výška je ‎: ‎Toto je povinná položka. Kalkulačka spočítá vaše BMI.


Nejste si jistí, který z našich dietních programů zvolit? Zadejte vaši výšku a váhu a bleskově zjistíte, jak na tom jste. Body Mass Index kalkulačka. Zajímá vás, jak jste na tom s nadváhou a zda potřebujete hubnout?


Zadejte své údaje, zjistěte, jak jste na tom a nechte si doporučit dietní plán. A tušíte, jaká je vaše ideální váha? Stačí znát výšku a hmotnost.


Bmi kalkulačka

Viete koľko by ste mali vážiť, koľko jesť a koľko piť? Táto kalkulačka vám to prezradí. Vyráta aj pitný režim, ako máte cvičiť a koľko zjesť zeleniny.


Vypíšte údaje o vašej telesnej hmotnosti, výške a pohlaví do formulára. Spočítáte ho snadno s naší kalkulačkou BMI. Tento index (tiež navývaný aj Queteletov index) je jedným z najpoužívanejších . Je to velmi jednoduché. Na internetu je řada podobných. Vedeli ste, že existuje výpočet ideálnej váhy?


Vďaka nemu potom môžete mať svoje telo pod kontrolou. Vzorce, tabulky a statistická porovnání vaší váhy s ostatními lidmi v ČR dle . Pro jeho výpočet potřebujete znát pouze svou výšku a hmotnost. Výsledok je len orientačný, pretože . Měla byste ještě trochu zabrat s hubnutím, nebo je vaše váha v normálu?


Orientační ukazatel body mass index vám na základě vaší hmotnosti, . BMI , ABSI a WHR indexu. Môžete tiež zistiť svoj proteínový faktor a pokojový . Mnoho aktivních sportovců (zejména v silových sportech) . Aplikace je univerzální a krom mobilu tak pracuje i na tabletech a . Do 15 Nízka hmotnosť, Bez rizika. Normálna hmotnosť, Bez rizika. Nadváha, Zvýšené riziko.


A stejně tak je i jednoduché vyplnit formulář. Při určování obezity používají experti tzv. Jeho hodnota se vypočítá podle vzorce: váha v kilogramech dělená výškou v metrech na . Měli byste zhubnout či přibrat?


Ten vám dá odpověď na to, zda máte zdravou váhu. Případně, jestli trpíte. Máte pocit, že máte nadváhu, a měli byste zhubnout? Připravili jsme pro vás kalkulačku, která vám pomůže spočítat, jak na tom jste.


Bmi kalkulačka

Problém nastává ve výpočtu tehdy, kdy vysportovaný atlet váží stejně jako člověk s nadváhou jen proto, že svaly váží víc než tuk. Ideální váha - cca vypočítá ideální váhu, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky