pátek 28. října 2016

Pravý přítel citáty

Nejzajímavější citáty na téma přítel od autorů z celého světa - výběr vtipných,. Podle autorů citátů o přátelství a kamarádství, můžete příteli zavolat i ve tři hodiny ráno a on. Opravdový přítel je ten, který první přijde, když celý svět odejde. Objevíš-li nové přátele, nezapomeň na ty staré. Přátelé si můžou navzájem pomoct.


Zná tvé přednosti a vyzdvihuje je. Stojí při tobě, i když. Dobrý přítel tě vytáhne z vězení, ale nejlepší si s tebou sedne co cely a řekne:,,To jsme to. Pravé přátelství se prožívá málokdy a pravý přítel je ten, koho nikdy . Máme-li někoho rádi, má na nás všechny práva , tedy i právo nás již nemilovat.


Pravý přítel je jako tvé druhé já. Kamarád tě nikdy neviděl plakat, ale příteli se chvějí ramena, když vidí Tvé slzy. Nikdy nezapomenu na ten den, kdy jsme se . Kdosi řekl že opravdový přítel je ten, který zná písničku v tvém srdci a dokáže ti jí zazpívat, když ty sám jsi ztratil slova. Nejlepší přítel je ten, před který.


Pravý přítel citáty

Takových písniček znám několik, přesto . Falešný přítel upozorní všechny ostatní. Kdo je přítel , miluje, ale kdo miluje, nemusí být přítelem. Jsem raději zrazen falešným přítelem , než bych zklamal přítele pravého. Mít dobrého přítele , to je štěstí, které nemá každý z nás.


Nedovolí, abys byl nešťastný. Nedopustí, aby Tě pohltil svět lží a nenávisti. Přítel je ten, kdo o vás ví všechno a má vás pořád stejně rád.


Pravý přítel citáty

Většina přátel od tebe uteče, jakmile přijde slabý deštík. Na těchto stránkách najdete zajmavé citáty o lásce, přátelství a třeba životě. Daleko nebo blízko, ve štěstí či v neštěstí, v druhém má přítel někoho, kdo mu věrně pomáhá být. Databáze citátů pochází z našeho dceřinného webu MůjCitát, který byl ale následně zpět integrován. I když bereme v úvahu, že láska netrvá stále, přece nade vším vítězí.


Winchell 095) Kdo nebudeš odpouštět sobě, nebudeš odpouštět jiným. Láska a přátelství nikdy nezklame, zklame vždy člověk. Na každý den citát prázdnin, učiní tě možná šťastným. Není pět nebo šest divů světa,ale jen jeden: LÁSKA 2. Neznámý: usmívej se na toho, kdo ti nejvíc ublížil, aby nevěděl, jak to bolí.


Na následujících řádcích vám představíme výběr těch nejlepších citátů o přátelství z pera. Karel Peter: I slzy se dokáží smát,i . Upřímný přítel je ten, kdo tě napomene, kdo ti řekne pravdu do očí, toho si važ. Citáty pro přátele - oblíbených přáníček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky