úterý 9. srpna 2016

Manželský poker

Manželský poker

Překlad: Jaromír Janeček. Výprava: Miroslav Král. Hrají: Bernard Jiří Langmajer. Jacqueline Bernarda již dlouho podezírá z nevěry. Manželé se večer setkávají ve své vile.


Langmajera, se k dobré úrovni zmíněného titulu přiblížil zatím . Poker je naprosto geniální hrou především z toho důvodu, že díky své zdánlivé jednoduchosti, která přebíjí skrytou komplexnost, může oslovovat nejširší . Petr Hruška hrají: Jiří Langmajer, Daniela Šinkorová, Andrea Kerestešová nebo Michaela Sejnová, Adéla. Jiří LANGMAJER v hlavní roli skvělé situační komedie sympaticky okořeněné dalšími hereckými tvářemi. Dále hrají: Daniela ŠINKOROVÁ, . Dnes ušetříte 2Kč díky slevě. Poslat známemu Přidat k oblíbeným. Foto: archiv Pirátského divadla.


Poker je geniální hrou především z toho důvodu, že díky své zdánlivé jednoduchosti, která přebíjí skrytou komlexnost, může oslovovat nejširší spektrum klientů. Hudební a divadelní akce. Je nevěra klišé, nebo vtipná hříčka?


Co se stane, když to praskne ? Představení manželský poker (činohra divadlo palace), činohra. Divadelní představení Zlaté edice. Městské divadlo - Velký sál. Předprodej vstupenek online - eVstupenky na top akce.


Situační komedie, která vás dokonale pobaví. Other places where events take . Divadlo Palace Theatre Praha Vstupenky. Začátek akce: pátek 25.


Manželský poker

V životě nastávají situace, kdy dochází k „vyložení karet na stůl“, takže „karty jsou rozdány“ a . V obsazení Daniela Šinkorová a Jiří Langmajer. Kulturní dům Střelnice vás zve ve čtvrtek 4. Komedie klasického autora v ještě . Srdečně Vás zveme na divadelní představení. Místo konání, Filharmonie Hradec Králové ( Hradec Králové). Přístupné pro vozíčkáře . Datum a čas konání, po 16.


Další repríza MANŽELSKÉHO POKERU bude k vidění 15. Skvělá komedie Divadla Palace s Jiřím Langmajerem, Danielou Šinkorovou a dalšími herci, která Vás určitě pobaví. Weitere Orte, wo Veranstaltungen.


Manželský poker

Pozvánka do divadla: MANŽELSKÝ POKER. On a ona rozehrávají hru, která může hrdě nést název .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky