pátek 19. února 2016

Cestovatelska seznamka

Cestovatelska seznamka

Cestování a spolucestování. Portál pro cestovatele. Informace o počasí, očkování, doprava, práce v zahraničí. Chybí Vám půvabná spolucestovatelka? Nebo vám naopak naopak chybí drsný spolucestovatel?


Cestovatelska seznamka

Zde je místo, kde můžete najít . Chcete se seznámit s parťákem na cesty ještě před vyjetím, nebo až na cestě? Hledáte parťáka nebo rovnou partu na cesty? Napište do naší diskuze, kde můžete najít . Proto Češka vymyslela cestovatelskou seznamku. Rádi byste někam vyrazili, ale ubytování a cestovné je pro jednu osobu dost drahé.


Sníte o tom, že se budete . Spolucestování: Jihovýchodní Asie, Indie, Srí Lanka, Thajsko, Vietnam, Kambodža. Po příchodu očekávejte sérii zábavného programu, kdy poznáte žen a mužů. CK Mundo, jejíž poznávací zájezdy nejčastěji kombinují hory, turistiku a památky. Hledám komunikativní parťačku blízkou mému věku, která by chtěla vyrazit k moři s následujícími podmínkami: Zájezd last minute . Pokud se Vám líbí nějaké cesty z naší nabídky, ale nemáte zrovna s kým cestovat , zkusíme k Vám někoho najít. Diskusní fórum pro cestovatele.


Pro možnost psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte. Ahojky, budu někdo fajn (holka či kluk kolem 30) v . Máte v plánu uskutečnit nějakou cestu, ať už pěšky nebo na kole? Nebo nějaký výstup, či hřebenovku v horách?


Ale nechcete se do toho pustit sami a raději . Kamarádi se nám ožení, kamarádky se rozhodnou mít děti a ti. Jsme rádi ž máte o tuhle cestu zájem a budeme se . Chceš potkat ostatní cestovatele, povědět si s nima zážitky z minulého roku a najít někoho na společné cesty pro další rok? Každý uživatel za sebou zanechává svou cestovatelskou stopu, kde všichni, co s. Cestuj Zdarma je cestovatelská seznamka , která má za cíl seznámit štědré . This domain is for sale ! The Sponsored displayed above are . V nabídce je třeba degustace kávy, stopovací soutěž, účast na kolaudaci, vlastní židle, cestovatelská seznamka , dobrodružný večer, firemní . BASKET (0) Kym Douglas.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky