středa 9. září 2015

Akce pro nezadané

Akce pro nezadané jsou pobyty a víkendy pro nezadané. Zrelaxuješ se, poznáš nové lidi i zajímavá místa. Vytváříme příležitosti k seznámení- seznamovací pobyty, víkendové rande, pobyty pro nezadané a akce pro nezadané.


Poznejte se s fajn lidmi. SingLOVÉ je projekt pro nezadané v Brně, který Ti přináší workshopy, kurzy a další akce a zároveň také možnost poznat nové lidi, kteří jsou jako Ty singLOVÉ. Pořádáme spoustu zajímavých akcí pro nezadané - seznamka Náhoda.


Připravujeme aktivní trávení volného času pro nezadané a vytváříme příležitosti k seznámení. Aktivní seznámení v přirozeném prostředí pro nezadané. Organizujeme seznamovací akce pro nezadané a singles, kdy se v přátelském prostředí setkáte se . Seznámení naživo a rychle.


Akce pro nezadané

Pojď s námi každou neděli na naši pravidelnou akci pro nezadané do let v Brně zdarma- seznamovací výlet - seznamku . Jsme cestovní kancelář a seznamka pro nezadané , která pořádá vícedenní pobyty a zájezdy pro nezadané s tématickým programem nebo výlety do přírody. Pojď s námi na naši pravidelnou akci pro nezadané do let včetně v Brně zdarma- seznamovací výlet - seznamku - zoznamku. Hledáš spřízněnou duši? Na akci je třeba se předem přihlásit, o zařazení rozhoduje pořadí přihlášení.


Setkání plánujeme pro stejný počet mužů a žen, proto je důležité se zavčas přihlásit . Prožijeme další úspěšnou akci „poznej naše města a nové přátele“, kdy po Jičíně a Plzni, poznáme nejen krásy Pardubic a to 9. Singles in Prague Vám ukáží nový pohled na seznámení -seznamovací večírky a akce pro nezadané v Praze. Svět je si toho vědom, a tak přibývá akcí , které jsou určené primárně pro nezadané s cílem seznámit se a zamilovat. Vybrali jsme ty nejlepší z . Speed dating, diskotéky pro nezadané nebo třeba divadelní představení jen pro singly. S akcemi, kde se můžete seznámit, se doslova roztrhl . Dana-mediátorka a lektorka ‍⚕️Láďa- terapeut . Chtěli byste se seznámit? Nebaví vás už internetové seznamky?


Akce pro nezadané

Tak zkuste hledat, tam kde se nezadaní muži i ženy scházejí - na seznamovací akci ! Tweet about this on Twitter. Divadlo Rokoko chystá na 9. Ve středu jsou seznamovací mejdany . Vždycky se ptám sama sebe, co bylo prvotním impulsem k založení SingleTour. Určitě to byla ta chvíle, kdy jsem se vcítila do . Ahoj, já sám nezadaný čtyřicátník bez závazků hledám nezadané ženy i . Přihlášky a dotazy pište do . Budou se konat každou středu a způsob seznamování tu . Pojeďte na víkendový tábor pro nezadané s jedninečnou atmosférou a seznamte se v pohodové. Nejoblíbenější letní akce plná zábavy, zážitků a letních aktivit.


Na různých večerech či pobytech pro nezadané vám nikdo nezaručí velkou. Akce pobíhají v Praze a Brně, jeden večer stojí cca 5Kč a lze se přihlásit i na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky