středa 6. května 2015

Střední školy obory

Střední školy obory

Střední škola gastronomická a hotelová s. Nevíš si rady jaký zvolit obor studia na střední škole ? Málokdo v patnácti letech ví, jaké se chce věnovat profesi. Obory studia můžeš hledat . Aktuální nabídka, filmové ukázky, informace, rady. Absolventi a trh práce.


Střední školy obory

Přehled všech studijní oborů a programů na školách - Seznam škol - největší. Ekonomika a podnikání . Technika a řemeslo - Pomůžeme vybrat vhodný technický studijní obor pro Vaše dítě v Plzeňském kraji. Albrechtova střední je škola , která tě nenechá ve štychu. Učební obor už máš za sebou a chceš si dodělat maturitu?


Ať se ti ještě nechce . Vzdělávání propojené s praxí. Vychováváme novou generaci specialistů v elektrotechnických a strojních oborech v denním i večerním studiu. Výstava je určená absolventům základních a středních škol , především . Dvouleté obory vzdělání - nástavbové studium s maturitou. Oficiální webové stránky Masarykovy střední školy Letovice.


Střední školy obory

Masarykova stření škola v Letovicích nabízí vzdělání v uměleckých, řemeslných a. Virtuální prohlídka školy. Nehledete dobrou školu. Maturitní obor Grafický design.


Jako jedna z největších škol v regionu dbáme na profesionalitu a kvalitu s cílem nabízet našim žákům co nejlepší podmínky pro studium oboru , který si z naší . Na střední škole Jílová v Brně učíme obory , s kterými se v životě neztratíš. Ať chceš jít na učební obor nebo si udělat maturitu, s každým oborem si díky skvělé. Výuční list Denní studium Rekvalifikace Zkrácené denní studium. R, navíc další materiály,.


Zde naleznete informace určené pro uchazeče a budoucí žáky střední školy - termíny, kritéria pro přijetí, informace o učebních oborech atd. Zobrazení 1-z výsledků. Z výše uvedených zdrojů byly vybrány všechny školy s výjimkou středních škol s dobíhajícími obory. Při výběru nebylo prováděno žádné hodnocení konkrétních . Velkého úspěchu na celostátní soutěži v oboru elektrotechniky Zapojení a ovládání elektrických strojů točivých dosáhl dne 8. STŘEDNÍ ŠKOLA ŽELEZNIČNÍ, TECHNICKÁ A SLUŽEB, šUMPERK. Učňovské i studijní obory lákají na stipendia, kapesné - a především perspektivu.


Podívejte se na nabídku maturitních oborů naší školy. Soutěže se zúčastnilo celkem žáků tohoto oboru z pěti středních škol Plzeňského kraje. V soutěži měli žáci zhotovit výrobek dle výkresové dokumentace v . Novinky jednotlivých oborů , naleznete vždy na stránce konkrétního oboru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky